Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "سرگئی ریابکوف"، معاون وزیر امور خارجه روسیه امروز، پنجشنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی "آر.ب.کا" این کشور از این مسئله ابراز نگرانی کرد که کشورهای غربی به شدت اوکراین را با سلاح و تجهیزات نظامی پمپاژ می‌کنند. 

وی گفت: «آنچه در روزهای اخیر شاهد بودیم، پمپاژ بی‌رویه، اگر نگوییم جنون آمیز سلاح، تجهیزات نظامی و ارتباطی برای رژیم کی‌یف است که این اقدام بازتابی از این واقعیت است که سیاستمداران در غرب سیاستمداران به این شیوه اقدام که "همه وسایل خوب هستند" روی آورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

ریابکوف تاکید کرد: «من شک ندارم که تمامی وظایف پیش روی عملیات ویژه به طور کامل تحقق خواهد یافت و ما همچنان می توانیم با تکیه بر عقل سلیم و مسئولیت در قبال آنچه اتفاق می افتد، حرکت به سمت چیز جدیدی را آغاز کنیم.»

این دیپلمات گفت که روسیه چشم اندازی برای مذاکرات با طرف اوکراینی در بلاروس می‌بیند، اگرچه روز گذشته بار دیگر این مذاکرات به دلیل غیبت هیئت اوکراینی انجام نشد. به گفته وی، شرکای روسیه در گروه بریکس (برزیل، هند، چین، آفریقای جنوبی) در تلاش برای درک مواضع مسکو در خصوص وضعیت اوکراین هستند.

تلاش روسیه برای به حداقل رساندن خسارات ناشی از تحریم‌های غرب

سرگئی ریابکوف تاکید کرد که روسیه در حال فعالیت جدی برای به حداقل رساندن خسارات ناشی از تحریم‌های اعمال شده توسط ایالات متحده و اتحادیه اروپا است. وی افزود: «وزارت امور خارجه به همراه سایر ستگاههای اجرایی فدرال با توجه به مسائلی که هر یک با آن درگیر هستند، در حالت بحرانی مشغول به کار هستند که البته به حداقل رساندن آسیب ناشی از تحریم‌ها هم یکی از این وظایف است. توجه شما را به این نکته جلب می کنم که دولت کاملاً روی این مسائل متمرکز است. هر روز اقداماتی انجام شده و تصمیماتی اتخاذ می شود که به ما امکان را می‌دهد تا از وضعیت فعلی خارج شویم، نه با همان آسیبی که دشمنان و مخالفان ما روی آن حساب باز کردند.»

معاون وزیر امور خارجه همچنین یادآور شد که بحران کنونی در روابط بین فدراسیون روسیه و ایالات متحده پیامد مستقیم خط مشی غیرمسئولانه مقامات واشنگتن است که سال‌ها، اگر نگوییم دهه‌ها، روابط ما را از بین برده است. به گفته وی، روسیه و ایالات متحده کانال‌های ارتباطی خود را با وجود وضعیت فعلی در روابط حفظ کرده‌اند.

سرگئی ریابکوف افزود: فدراسیون روسیه امیدوار است که گفتگو با ایالات متحده در خصوص مسائل مربوط به ثبات استراتژیک با وجود تصمیم ایالات متحده برای تعلیق رایزنی‌ها مختل نشود. به گفته وی، مسکو آماده ادامه مذاکرات درباره تضمین‌های امنیتی و ثبات استراتژیک است.

منبع: الف

کلیدواژه: ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۳۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار رویترز به سازمان ملل درباره یک رای گیری ؛ ممکن است آمریکا بودجه سازمان را قطع کند...

به گزارش همشهری آنلاین، فلسطین در حال حاضر «دولت غیرعضو ناظر» در سازمان ملل است و صرفا می‌تواند در جلسات این سازمان شرکت کند اما حق رای ندارد. مجمع عمومی سازمان ملل روز جمعه (۲۱ اردیبهشت) پیش‌نویس قطعنامه به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک «عضو کامل» را به رای خواهد گذاشت.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که این رای‌گیری سطح حمایت جهانی از فلسطینی‌ها را نشان خواهد داد؛ تلاش و حمایتی که پیشتر توسط ایالات متحده در شورای امنیت سازمان ملل وتو شد. لازم به ذکر است که درخواست برای عضویت کامل باید به تایید ۱۵ عضو دائم شورای امنیت و هم‌چنین مجمع عمومی سازمان ملل متحد برسد.

رویترز به نقل از «نیت ایوانز» سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نوشت: «ما از قطعنامه آگاه هستیم و بر نگرانی‌های خود نسبت به اینکه سوالات حل‌نشده‌ای وجود دارد که آیا فلسطینی‌ها در حال حاضر معیارهای منشور سازمان ملل را برآورده می‌کنند یا خیر، تاکید می‌کنیم.»

طبق قوانین ایالات متحده، اگر گروه یا طرفی «ویژگی‌های شناخته‌شده بین‌المللی» را نداشته باشد و در عین حال عضویت کامل سازمان ملل را دریافت کند، آمریکا نمی‌تواند به آژانس‌های مربوطه سازمان ملل بودجه ارسال کند. در سال ۲۰۱۱، آمریکا کمک مالی به آژانس فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) را پس از عضویت کامل تشکیلات خودگردان فلسطین متوقف کرد.

ایوانز در ادامه گفت: «دیدگاه ایالات متحده این است که مسیری به سمت تشکیل دولت برای مردم فلسطین از طریق مذاکرات مستقیم میسر است.»

دیپلمات‌ها با بیان اینکه تغییراتی می‌تواند در پیش‌نویس اعمال شود، به خبرگزاری رویترز گفتند که احتمالا ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل از تلاش فلسطین برای عضویت کامل حمایت خواهند کرد.

«گلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل ادعا کرد که عضویت کامل فلسطینیان در سازمان ملل «با منشور این سازمان همخوانی ندارد.»

او افزود: «اگر چنین چیزی تصویب شود، من طبق قوانین ایالات متحده انتظار دارم که این کشور تمام بودجه‌های مربوطه به سازمان ملل و آژانس‌ها را تماما قطع کند.»

مجمع عمومی سازمان ملل متحد صبح روز جمعه (۲۱ اردیبهشت‌) بررسی پیش‌نویس قطعنامه جدیدی مبنی‌ بر درخواست به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک عضو کامل و هم‌ردیف و همانند سایر کشورهای جهان را آغاز خواهد کرد. طبق گفته یک منبع دیپلماتیک فلسطینی در سازمان ملل، رای‌گیری این پیش‌نویس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز جمعه به وقت نیویورک انجام خواهد شد.

کد خبر 850262 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر ویژه فلسطین سازمان ملل

دیگر خبرها

  • اوکراین: در ساخت پهپاد‌های تهاجمی با برد بالا به تولیدی برابر با روسیه دست یافته‌ایم
  • چرا آمریکا ارسال بمب به اسرائیل را تعلیق کرد؟
  • بازی اتمی بن‌سلمان/ بازگشت ایران و عربستان به عصر تنش؟
  • آمریکا با کدام تسلیحات لیزری به جنگ پهپادها می‌رود؟
  • طلای جهانی ثابت شد
  • هشدار رویترز به سازمان ملل درباره یک رای گیری ؛ ممکن است آمریکا بودجه سازمان را قطع کند...
  • ۵ نیروی هوایی برتر جهان در سال ۲۰۲۴؛ از تفنگداران دریایی آمریکا تا نیروی هوایی روسیه (+عکس)
  • رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند
  • کم رنگ شدن خط قرمز عدم استفاده از تسلیحات غربی علیه روسیه
  • ایران عملکرد جنگ‌افزارهایش را مقابل سلاح‌های آمریکایی ارزیابی می‌کند!